Politica de Livrare

Cât durează livrarea?

În general, livrarea comenzilor de la Meatică durează între 60-90 minute din momentul în care comanda a fost plasată și confirmată pe email. Timpul de livrare poate varia în funcție de numărul de comenzi, proximitatea adresei de livrare față de restaurant, trafic sau alți factori ce nu sunt influențați de noi.

Care este taxa de livrare?

Comenzile plasate pe meatica.ro se livrează gratuit, oriunde în Brașov, comanda minimă fiind de 30 lei.

De reținut

Odată cu plasarea comenzii vă rugăm să vă asigurați că informațiile de contact furnizate sunt corecte și complete.

La momentul livrării comenzii, vă rugăm să asigurați accesul livratorului în clădire / la adresa menționată în comandă și să răspundeți la numărul de telefon menționat la plasarea comenzii. Atunci când livratorul nu reușește să găsească adresa exactă sau sa obțină accesul în clădire, vă rugăm să îl ajutați să livreze comanda cu indicații suplimentare.

În cazul în care livratorul nu reușește să livreze comanda din cauza instrucțiunilor inadecvate ale Utilizatorului sau a lipsei de răspuns la apelurile telefonice, aceste comenzi vor fi considerate a fi livrate către dumneavoastră și implicit, toate riscurile și responsabilitatea în legătură cu astfel de comenzi vor fi plasate asupra dumneavoastră.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golÎnapoi la magazin