Termeni și condiții


TERMENI ȘI CONDIȚII

Informații despre CAMUS HOTELS S.R.L.

 • Camus Hotels S.R.L., CUI 47257770
 • sediu social: Municipiul Brasov, Bulevardul Valea Cetatii, Nr. 11, camera 1, Bloc A16C, Scara A, Etaj 4, Ap. 20, Judet Brasov
 • e-mail: comenzi@meatica.ro
 • telefon: 0746 934 934

Introducere

Domeniul www.meatica.ro este proprietatea SC CAMUS HOTELS S.R.L.. Vă rugăm să trimiteți reclamațiile sau sugestiile referitoare la serviciile oferite de Meatică la adresa de email comenzi@meatica.ro. Solicitările vor fi procesate în decurs de 10 zile de la recepționare.

Alimentele de pe site-ul www.meatica.ro sunt produse, livrate și vândute de către restaurantul nostru de pe str. Traian Grozăvescu nr 2, Brașov, România.

„Tu” înseamnă persoana care folosește site-ul Web pentru a comanda produsele furnizate de Restaurant, în conformitate cu acești Termeni si Condiții de utilizare.

Citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a comanda, deoarece se vor aplica oricăror comenzi pe care le plasați.

Prin utilizarea și / sau vizitarea oricărui site sau a unei aplicații operate de Restaurant, sunteți de acord cu acești Termeni și condiții („Termenii de utilizare”). Dacă nu sunteți de acord cu niciunul dintre acești termeni, atunci vă rugăm să nu utilizați site-ul www.meatica.ro.

Restaurantul își rezervă dreptul, din când în când, cu sau fără a vă anunța, să modifice acești Termeni de utilizare. Versiunea cea mai recentă a acestor Termeni de utilizare poate fi revizuită accesând link-ul „Termeni de utilizare” situat în partea de jos a site-ului Meatică (meatica.ro). Versiunea cea mai recentă a Termenilor de utilizare va înlocui toate versiunile anterioare. A utiliza site-ul web după schimbările făcute, înseamnă că sunteți de acord cu asemenea schimbări.

Negarea și limitarea răspunderii

Sunteți de acord că utilizarea site-ului se face pe răspunderea dumneavoastră. În cea mai mare măsură permisă de lege, Meatică, ofițerii, directorii, angajații și agenții acestuia declină toate garanțiile, exprese sau implicite, în legătură cu site-ul și cu utilizarea acestuia. Meatică nu oferă garanții sau reprezentări cu privire la exactitatea sau caracterul complet al conținutului acestui site sau al conținutului oricăror site-uri web legate de site și nu își asumă nicio datorie sau răspundere pentru niciunul dintre acestea:

 1. erori, greșeli sau inexactități ale conținutului;
 2. vătămări corporale sau pagube materiale, de orice natură, rezultate din accesarea și utilizarea site-ului nostru;

III. orice acces neautorizat la serverele noastre securizate și / sau orice alte informații personale și / sau informații financiare stocate pe acestea;

 1. orice întrerupere sau încetare a transmiterii către sau de pe site-ul (urile) nostru;
 2. orice dificultăți, viruși, troieni sau altele asemenea care pot fi transmise către sau prin intermediul site-ului nostru de către orice parte/ sau (V) orice erori sau omisiuni în orice conținut sau pentru orice pierdere sau deteriorare de orice fel ca urmare a utilizării oricăror conținuturi postate, trimise prin e-mail, transmise sau puse la dispoziție în alt mod prin intermediul site-ului web.

Meatică nu justifică,  aprobă, garantează sau își asumă răspunderea pentru orice produs sau serviciu anunțat sau oferit de către o parte terță prin intermediul Website-ului sau al oricărui site hyperlink sau prezentat în orice banner sau altă publicitate, iar Restaurantul nu va fi parte la sau în orice fel să fie responsabil pentru monitorizarea oricărei tranzacții între dvs. și furnizorii de produse sau servicii terțe. Ca și în cazul achiziționării unui produs sau a unui serviciu prin orice mediu sau în orice împrejurare, ar trebui să utilizați cea mai bună judecată și să fiți atenți atunci când este cazul.

Sunteți de acord să apărați, să asigurați și să nu atacați restaurantul, angajații și agenții, din partea și împotriva oricăror revendicări, daune, obligații, pierderi, datorii, costuri sau datorii și cheltuieli (incluzând dar a nu se limita la ordinele avocaților), care rezultă din:

 1. utilizarea și accesul la site-urile Web;
 2. încălcarea oricărui termen al acestor Termeni de utilizare;

III. încălcarea dreptului terților, inclusiv, fără limitare, drepturi de autor, proprietate sau drept de confidențialitate; sau (IV) orice afirmație conform căreia unul dintre drepturile dvs. de utilizator a cauzat daune unei părți. Această obligație de apărare și de despăgubire va supraviețui acestor Termeni de utilizare și utilizării de către dvs. a site-urilor Web.

Proprietate intelectuală

Puteți stoca, imprima și afișa conținutul furnizat exclusiv pentru uz personal. Nu aveți dreptul să publicați, să manipulați, să distribuiți sau să reproduceți în alt mod, în orice format, conținutul sau copiile conținutului furnizat sau care apare pe acest site și nici să utilizați astfel de conținut în legătură cu orice afacere sau întreprindere comercială. Toate drepturile de autor, mărcile comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală pe site și conținutul său (inclusiv, fără limitare, designul site-ului, textul, grafica, logo-urile, pictogramele, imaginile și toate software-urile, bazele de date și codul sursă conectat la site) sunt deținute sau licențiate pentru noi sau pentru CAMUS HOTELS S.R.L.

Plasarea comenzii

După ce ne trimiteți o comandă. dacă observați că orice informație despre confirmarea comenzii nu este cea așteptată, puteți să ne contactați telefonic și să modificați sau să anulați imediat comanda.

Asigurați-vă că adresa de e-mail sau numărul de telefon pe care îl furnizați este corect și căsuța dvs. poștală este în stare bună de funcționare, deoarece toată corespondența privind comanda dvs. este trimisă la această adresă.

Informațiile personale incorecte pot duce la probleme sau la întârzieri în livrare, prin urmare, asigurați-vă că ați introdus adresa corectă, adresa de e-mail și numărul de telefon de contact atunci când comandați.

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul fără notificare în cazurile în care Serviciul de Livrare, la sosirea adresei respective, nu este în măsură să finalizeze transferul Bunurilor din cauza circumstanțelor pentru care Clientul este responsabil (Clientul nu răspunde la telefon timp de 10 minute sau nu răspunde la sonerie etc.).

În termen de 10 minute de la primirea Bunurilor, clientul poate verifica dacă articolele primite și cantitățile lor corespund conținutului comenzii Clientului și dacă oricare din Bunurile livrate prezintă defecte vizibile.

Plată

Prețurile produselor, valoarea minimă și valoarea maximă a comenzii sunt specificate pe site.

Acceptăm următoarele forme de plată:

 • Cash
 • Carduri de credit / de debit: Visa și Mastercard sunt acceptate;
 • Carduri de debit;

Livrarea produselor

Cât durează livrarea?

În general, livrarea comenzilor de la Meatică durează între 50-80 minute din momentul în care comanda a fost plasată și confirmată pe email. Timpul de livrare poate varia în funcție de numărul de comenzi, proximitatea adresei de livrare față de restaurant, trafic sau alți factori ce nu sunt influențați de noi.

Care este comanda minimă?

Comanda minimă este de 40 lei și taxa de livrare este de 5,99 lei.

Pentru comenzi de peste 80 lei livrarea este GRATUITĂ.

De reținut

Odată cu plasarea comenzii vă rugăm să vă asigurați că informațiile de contact furnizate sunt corecte și complete.

La momentul livrării comenzii, vă rugăm să asigurați accesul livratorului în clădire / la adresa menționată în comandă și să răspundeți la numărul de telefon menționat la plasarea comenzii. Atunci când livratorul nu reușește să găsească adresa exactă sau sa obțină accesul în clădire, vă rugăm să îl ajutați să livreze comanda cu indicații suplimentare.

În cazul în care livratorul nu reușește să livreze comanda din cauza instrucțiunilor inadecvate ale Utilizatorului sau a lipsei de răspuns la apelurile telefonice, aceste comenzi vor fi considerate a fi livrate către dumneavoastră și implicit, toate riscurile și responsabilitatea în legătură cu astfel de comenzi vor fi plasate asupra dumneavoastră.

Politica de retur

Produsele nu se returnează deoarece sunt perisabile.

Legislația și jurisdicția

Acești termeni și condiții vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile României. Fiecare parte este de acord în mod irevocabil să se supună jurisdicției neexclusive a instanțelor din România cu privire la orice revendicare sau problemă care decurge din sau în legătură cu acești termeni și condiții. Toate contractele se interpretează în limba engleză.

Contactează-ne

Dacă aveți întrebări despre produsele sau serviciile Meatică, contactați-ne:

 • Camus Hotels S.R.L., CUI 47257770
 • sediu social: Municipiul Brasov, Bulevardul Valea Cetatii, Nr. 11, camera 1, Bloc A16C, Scara A, Etaj 4, Ap. 20, Judet Brasov
 • e-mail: comenzi@meatica.ro
 • telefon: 0746 934 934